Parking Zaventem

Parking Zaventem kent vele voordelen. Graag zetten we ze voor jou even op een rijtje. Hoe en waar kun je snel een parking bij Zaventem boeken? Wat is de beste Parking, enz.

Boek snel en gemakkelijk online

Het gemakkelijkste van dit hele gebeuren is dat je alles online kunt boeken. Gewoon drie simpele stappen doorlopen, en in minder dan twee minuten heb je een eigen parking gereserveerd. Vul je vertrek- en aankomstdatum in, het tijdstip waarop je landt, en je vluchtnummer (indien gekend). Men stelt je dan meteen een prijs voor, en je kan de bestelling bevestigen. Online betalen hoeft niet eens. Je ontvangt een pdf die je kunt afprinten. Daarin staat de bevestiging van de parking reservatie alsook het geld dat je moet meenemen. Nu, neem een kijkje op parkingzaventem.be en je kunt het zelf ontdekken.

Hoe geraak ik er?

De weg vinden tot Quick Parking Zaventem is niet moeilijk. De ingang is duidelijk aangeduid met twee borden met daarop duidelijk de vermelding ‘Quick Parking Zaventem’. Je rijdt tot aan de slagboom, je belt even aan, en automatisch gaat de slagboom open. Wie een GPS heeft vult simpelweg het adres, Budasteenweg 42 – Mechelen, in en je belandt er automatisch!

Kan ik ter plaatse betalen?

Zoals eerder vermeld, is het niet verplicht online te betalen. Je kunt simpelweg de wagen parkeren of het aan hen overlaten om je wagen te parkeren. Zij verzorgen ook je valiezen etc. indien gewenst. Je wordt persoonlijk begeleid, en ze zullen dan samen met jouw de betaling in orde brengen. Quick parking verzorgt alles voor je!

Hoe geraak ik van de Parking naar de luchthaven?

Héél simpel, met de shuttle! Je wandelt even tot buiten, de koerier plaatst je reiskoffers in de shuttle, en je kunt instappen. Er zijn geen wachttijden, de shuttle vertrekt meteen. Ze rijden er met ruime wagens geschikt zodat het ook voor grote gezinnen geen problemen oplevert. Na een vijf a tien minuten ben je reeds op de luchthaven van Zaventem.

Samengevat

De service van Parking Zaventem is super! Het is goedkoop, snel en alles is tot in de puntjes verzorgd! Een reis zonder zorgen dus! Bekijk de tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *