Adres

Het Adres van de Quick Parking Zaventem: Budasteenweg 38 42, 1830 Machelen.

Daar Quick parking zich op een unieke locatie bevindt, kan de shuttle dienst je in amper 6 minuten van de parking naar de terminal brengen. De shuttle rijdt voor iedereen apart heen en terug naar de terminal, geen wachttijden dus! De parking bevindt zich op de Budasteenweg 38 42, 1830 Machelen.


Afbeelding: Adres Quick Parking Zaventem

Routebeschrijving:
Navigatie software: Budasteenweg 38 42 te Machelen (hoek Holstraat). In sommige navigatiesoftware staat het huisnummer niet vermeld. Ga dan naar Holstraat of hoek Holstraat/Budasteenweg.

Routebeschrijving vanaf Brussel:
Rij richting noorden de N21 op (Haachtsesteenweg) richting Zaventem. Sla links af op de Woluwelaan (R22). Neem de eerste afslag links de Budasteenweg op. De parking bevindt zich direct na 50m aan uw rechterhand.

Routebeschrijving vanaf Kortrijk/Gent:
Op de Brusselse ring (RO) richting Namen/Luik/Antwerpen. Neem afslag 5 richting Machelen-Woluwelaan. Onderaan de afslag ga links de Woluwelaan op. Ga dan de eerste stoplicht rechts de Budasteenweg op. De parking is na 50m rechts.

Routebeschrijving vanaf Antwerpen:
Ga op de A1/E19 richting Brussel. Neem afslag 12 (Vilvoorde/Machelen). Deze weg gaat naar rechts de luchthavenweg op. Na ongeveer 800m de rotonde 3e afslag naar de Woluwelaan. Na ongeveer 2,5 km rechts de Budasteenweg op. Na 50m rechts is de parking.

Routebeschrijving vanaf Luik/Charleroi:
Neem de E40/E19 naar Brussel. Voeg in op de Brusselse Ring (RO). Neem afslag 4 richting Vilvoorde/Zaventem. Ga verder op de R22 (Woluwelaan) richting Vilvoorde. Na 2,5 km, net na een nieuwe spoorbrug, links de Budasteenweg op (dit is het 4e stoplicht). De parking is na 50m rechts.

Meer informatie